• Product Image

Tags: teapet, konijn thee, 3d-kat mok, kunst mok, hare mok, fruit thee, mok klein, fiets mok, cobra kai mok, monnik.

Welkom om onze winkel te bezoeken, hoop dat je uitstekend winkelen, als u vragen heeft, neem dan viel vrij om contact met ons op.Wij geven uw antwoord asap Technologie:Famille rose porselein handgeschilderde goud velg sticker Reizen thee set op elk Moment, overal, geniet van je leven 7pcs: deksel, 3*theekopje, infuser,eerlijk kopje koffie wasbak Twee stijlen beschikbaar:

Termijn van Dienst zijn:

Over De Betaling:

Wij accepteren Alipay, Westen Unie, TT Alle belangrijke credit cards worden geaccepteerd door middel van secure payment processor ESCROW.

Voor het plaatsen van uw bestelling, bevestigt u de details met ons op als u aanvraag op items.

gelieve te betalen binnen 3 dagen van uw bestelling, indien mogelijk.Wij verschepen de goederen naar u, naar het adres dat u schreef in Ikleesnederlands.nl.Als je het wil veranderen, laat dan bericht wanneer u de bestelling plaatst.

Over de verzending:

1): Wanneer u een bestelling plaatst, kiest u alstublieft een verzendmethode en betaling van de bestelling inclusief de verzendkosten.wij zullen de goederen binnen 4-7days zodra uw betalingen is volledig geverifieerd.

2):we levertijd niet garanderen als verschil in douane-storingen in de verschillende landen, die invloed kunnen hebben op uw product wordt geïnspecteerd.

Over maten:

De maten wordt gemeten door met de hand gemaakt.kan het fout.Normaal gesproken is de toegestane verschillen in de grootte van ongeveer 0,5 inch in de meting.

ik vind de grootte van de producten die niet geschikt zijn voor u ,laat het me weten.

Over De Kleuren:

Verschil in kleur kan worden veroorzaakt door een aantal andere redenen, zoals de kleur reflectie op de monitor, verlichting, achtergrond, enz.

Over feedback:

Uw feedback is zeer belangrijk voor ons.geef ons 5 sterren als je tevreden zijn met onze diensten.Wij bieden een grote items en goede service helemaal.

Neem contact met ons op voor het verlaten van een negatieve feedback of het openen van een geschil op Ikleesnederlands.nl.Ik geloof communicatie is de beste manier op te lossen probleem.

Dank u voor uw bezoek.

Aantal Gebruikers 3
Materiaal Porselein

Schrijf uw recensie

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

YIPINCI Reizen thee set

€42.89


Specificatie


Gerelateerde producten