Winnen

Via deze pagina houden we jullie op de hoogte over de georganiseerde winacties. We zijn van plan elk kwartaal een of meerdere boeken cadeau te doen aan een van de deelnemers van de leesuitdaging.

De winacties zullen verschillen van aard. De ene keer is het in de vorm van een loterij, de andere keer zullen we kijken naar wie het hoogste aantal boeken heeft toegevoegd. Blijf dus vooral je gelezen boeken inzenden!

* De tweede winactie staat gepland voor de maand juli en dit keer voor wie de meeste boeken deze maand toevoegt. Iedere deelnemer maak vanaf 1 juli kans op het boek Het Boschhuis van Pauline Broekema. Op zaterdag 1 augustus wordt de winnaar / winnares bekend gemaakt. Hou onze site dus goed in de gaten! Heb je je nog niet aangemeld voor de website? Geen probleem, ook als je nieuw bent maak je kans.

Ik lees nederlands

* De winnares van de tweede winactie is geworden…. ANJA! Gefeliciteerd! Het Boschhuis komt zo snel mogelijk jouw kant op!

De onderstaande winactie is gesloten.

* De eerste winactie staat gepland voor week 14 en betreft een loting. Iedere deelnemer maakt vanaf morgen kans op het boek Leeuwenstrijd van Thomas van Aalten.  Op vrijdag 3 april wordt de winnaar/ winnares bekend gemaakt. Hou onze site dus goed in de gaten!

thomasvaaltenILN

* De winnares van de eerste winactie is geworden…. DORIEN DIERICKX! Gefeliciteerd! Leeuwenstrijd komt zo snel mogelijk jouw kant op!

3 thoughts on “Winnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s