Jenny

IMG_2469_0Sinds mijn vijfde lees ik al boeken. Sterker nog, ik verslond ze. Tijdens mijn studies is het lezen van literatuur op een wat lager pitje komen te staan, omdat er studieboeken moesten worden gelezen. Daarentegen had ik soms mijn periodes en las ik wel 5 à 6 boeken in  een korte tijd. Nu zijn de studies achter de rug en is er meer rust om te lezen. Graag lees ik literatuur, een mooie roman of een thriller, maar zelfs een kinderboek vind erg leuk om te lezen.

Graag deel ik mijn mening over de gelezen boeken op mijn blog. Dit is hopelijk voor anderen een zetje in de rug om ook dit boek te lezen of juist ook zijn of haar mening hier over te geven. Op verzoek lees ik ook boeken en ben ik bereid een recensie over dat boek te plaatsen op mijn blog.

In 2014 deed ik voor het eerst mee met de uitdaging ‘Ik lees Nederlands’ toen georganiseerd door Inge van Ingeleest en las ik ruim mijn uitdaging voorbij. In 2015 organiseert ik samen met Tessa deze uitdaging. Wat een eer! Ik ga dit jaar weer meer boeken van Nederlandse en Vlaamse auteurs proberen te lezen. Doe je ook mee?

3 thoughts on “Jenny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s